Lehmuslinnan päiväkoti etsii uutta opettajaa

Lehmuslinnan päiväkoti on pieni, voittoa tavoittelematon yksityinen päiväkoti Sipoon Nikkilässä. Päiväkotimme on edelläkävijä lasten osallisuudessa ja ilmiöoppimisessa, sillä päiväkotimme on toiminut projektioppimisen mallin mukaisesti jo vuosikymmenen ajan. Henkilökuntamme on pysyvää, motivoitunutta ja innostunutta. Päiväkotimme toimintaa käytetään materiaalina opetushallituksen koulutuksissa koskien lapsia osallistavaa projektityöskentelyä.

Nyt kaipaamme joukkoomme osaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Sinun tulisi olla työhön tarttuva, läsnäoleva, aktiivinen ja ammattitaitoinen. Katsomme eduksi myös laajan kokemuksen eri ikäryhmistä päiväkodeissa sekä kokemuksen projektioppimisesta.

Sinulle tarjoamme kauniin ja luonnonläheisen työympäristön vanhassa jugend-talossa, innostuneet työkaverit ja kokemuksen projektitoiminnasta. Lisätietoja osoitteesta jaana.sampo@pihapiirinlapset.fi.