Rekry: Varhaiskasvatuksen opettaja, Pihapiirin Lapset ry, Sipoo

Haluaisitko töihin idylliseen pieneen päiväkotiin, jossa yhteisöllisyys ja kodinomaisuus ovat tärkeitä arvoja? Miltä rauhallinen, kaunis ja luonnonläheinen työympäristö ja kotiruokalounas omasta keittiöstä kuulostaa? Haluatko osaksi yhteisöä, jossa vanhemmat aidosti tukevat päiväkodin henkilökunnan työtä? Entä työkaverit, joiden kanssa innostua projektioppimisesta ja ilmiölähtöisestä pedagogiikasta?

Lehmuslinnan päiväkoti

Lehmuslinnan päiväkoti on kolmen ryhmän (54 lapsen) palvelusetelipäiväkoti Sipoon Nikkilässä. Päiväkodissamme tarjotaan varhaiskasvatusta alle kolmevuotiaista esiopetusikäisiin.

Olemme voittoa tavoittelemattoman vakavaraisen yhdistyksen Pihapiirin lapset ry:n ylläpitämä, mikä tarkoittaa, että työtämme ohjaa voimakas arvopohja.

Päiväkotiamme ylläpitävän yhdistyksen hallitus koostuu lasten vanhemmista. Päiväkodin työolosuhteet, henkilöstön hyvinvointi, turvallisuus ja yleinen viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää, sillä tiedämme sen heijastuvan suoraan myös lasten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tämän vuoksi meillä on vakituisia sijaisia ja sijaisbudjetti on mitoitettu riittäväksi.

Etsimme nyt pieneen yhteisöömme vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa, jolla on lapsilähtöinen pedagoginen ote. Jos olet luova tiimipelaaja, jolla on nauru herkässä, sovit varmasti joukkoomme erinomaisesti!

Mitä tarjoamme?

 • Ihanat työkaverit – olemme iloinen ja avoin porukka! Osa työkavereistasi on viihtynyt talossa yli 10 vuoden ajan. Voimme siis luvata tukea kokeneilta osaajilta ja energiaa alan tuoreemmilta tulokkailta.
 • Miellyttävän työympäristön – Päiväkotimme tilat ovat 1900-luvun alkupuolella rakennetussa kivitalossa, jossa huonekorkeus on huimat +3 metriä ja valo tulvii valtavista ikkunoista sisään. Pihamme on iso ja osaksi metsää, mikä mahdollistaa monipuoliset leikit joka päivä vuoden ympäri.
 • Riittävän sijaisbudjetin – Meillä on onneksemme vakiintunut porukka osaavia sijaisia, jotka tuntevat niin lapset kuin talon tavat ja auttavat tarvittaessa.
 • Aivan erityisen mukavat asiakkaat – Perheet arvostavat päiväkotimme lämminhenkisyyttä ja ainutlaatuisia puitteita. Viestimme tiiviisti perheiden kanssa vähintään viikottaisella tasolla ja pyrimme siten ylläpitämään avointa ja luottamuksen täyteistä suhdetta puolin ja toisin.
 • Projektioppimista ja ilmiölähtöistä pedagogiikkaa – Opimme ja oivallamme lapsia kuunnellen ja heitä innostaen. Meillä et pääse vain ideoimaan uutta, vaan myös toteuttamaan ideoitasi!
 • Erilaisia varhaiskasvatusta edistäviä hankkeita – tänä keväänä olemme esimerkiksi mukana Opetushallituksen varhaiskasvatuksen Lukuliike-pilottihankkeessa, jonka tavoitteena on lisätä lasten lukuintoa eteiskirjastoilla. Olemme mieli avoimena myös muille mahdollisille ideoille!
 • Kilpailukykyisen kuukausipalkan – Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on Peruspalkka 2750 € + mahdolliset kokemuslisät, mikä tarkoittaa viiden vuoden kokemuslisällä 2887,50 €/kk ja 10 vuoden kokemuslisällä 3025 €/kk.
 • Herkullisen lounaan omasta keittiöstä – Lounaalle rauhoitumme yhdessä lasten kanssa saman pöydän ja saman herkullisen ruuan ääreen.

Lisäksi sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus hakea päiväkodin apulaisjohtajan lisävastuuta, mikäli olet kiinnostunut.

Mitä toivomme sinulta?

 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä – Vaalimme avointa ja iloista yhteisöämme, minkä vuoksi edellytämme kykyä kommunikoida avoimesti ja asiallisesti, sekä halua jakaa tietoa ja energiaa työkavereiden kesken, ja tarvittaessa oma-aloitteisesti ojentaa auttava käsi kollegan suuntaan.
 • Rohkeutta ideoida ja toteuttaa – Pedagoginen mallimme antaa paljon liikkumavaraa villeillekin ideoille ja toteutuksille. Mahtavaa, mikäli sinulta löytyy ajatuksia ja ideoita myös boksin ulkopuolelta!
 • Pelisilmää ja joustavuutta – Varhaiskasvatuksen arjessa ei voi välttyä yllättäviltä kierrepalloilta. Siksi toivomme joustavaa asennetta arjen muuttujien edessä ja tarvittaessa pelisilmää tehdä itsenäisiä päätöksiä yhteisen arjen sujuvoittamiseksi.
 • Kelpoisuusehto: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus). Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakuohjeet

Tutustu päiväkotimme sivuihin ja lähetä CV ja hakemus päiväkodin johtajalle sähköpostitse: tiina.vasenius-simola@pihapiirinlapset.fi.

Yleistä tietoa

Aloitus: joustava, viimeistään elokuussa 2023
Työsuhteen muoto: vakituinen, kokoaikainen
Palkka: Peruspalkka 2750 € + mahdolliset kokemuslisät, mikä tarkoittaa viiden vuoden kokemuslisällä 2887,50 €/kk ja 10 vuoden kokemuslisällä 3025 €/kk.
Hakuaika: 12.3.2023 asti
Muuta tietoa: Aloitamme haastattelut viikolla 9 ja täytämme paikat (2 kpl) heti sopivat henkilöt kohdatessamme.