Syksyn 2023 päiväkotipaikkojen haku on auki!

"Lehmuslinna on aivan ihana päiväkoti. Pedagogisesti ylivertainen ja lapsien tarpeisiin vastataan. Arvostan myös sitä, että yhdistyksen pyörittämässä päiväkodissa ei haeta voittoja, vaan henkilökuntaa on tarpeeksi sekä lasten hoitamiseen että muihin tukitoimiin."
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017

Lehmuslinnan päiväkoti – yksityinen palvelusetelipäiväkoti Sipoon Nikkilässä

Lehmuslinnan päiväkoti on kolmen ryhmän (54 lapsen) palvelusetelipäiväkoti Sipoon Nikkilässä. Päiväkodissamme tarjotaan varhaiskasvatusta alle kolmevuotiaista esiopetusikäisiin. Olemme voittoa tavoittelemattoman vakavaraisen yhdistyksen Pihapiirin lapset ry:n ylläpitämä, mikä tarkoittaa, että työtämme ohjaa voimakas arvopohja. 

Päiväkotimme tilat ovat 1900-luvun alkupuolella rakennetussa kivitalossa, jossa huonekorkeus on huimat +3 metriä ja valo tulvii valtavista ikkunoista sisään. Pihamme on iso ja osaksi metsää, mikä mahdollistaa monipuoliset leikit joka päivä vuoden ympäri. Valmistamme päivittäin herkullisen ja ravitsevan kotiruokalounaan omassa keittiössämme, josta se kannetaan höyryävänä pöytään. 

Lehmuslinnassa on vuosikymmenen ajan kehitetty ilmiölähtöistä pedagogiikkaa, jonka laatu on nostettu Opetushallituksessa valtakunnalliseksi esimerkiksi laadukkaasta uuden opetussuunnitelman mukaisesta varhaiskasvatuksesta.

Näin haet päivähoitopaikkaa syksylle 2023

Lapset kasvavat ja jatkavat oppipolulla eteenpäin, minkä vuoksi täydennämme kaikkia ikäryhmiämme syksylle 2023. Mikäli etsit pientä päiväkotia, kodinomaisia puitteita ja lämminhenkistä yhteisöä, jossa ilo, turvallisuus ja oivaltaminen ovat keskiössä, kannustamme hakemaan Lehmuslinnaan. 

Tarkemmat hakuohjeet lomakkeineen löydät täältä >>

Tietoa päivähoitomaksuista löydät täältä >>