Ajankohtaista

Haku syksyn 2021 varhaiskasvatukseen on nyt auki

Uudet asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan päiväkotiin lauantaina 6.2. klo 11–13. Perinteisten avoimien ovien sijaan tänä vuonna järjestetään ajanvarauksella mahdollisuus tutustua päiväkodin tiloihin ja keskustella päiväkodin johtajan Jaana Sampon kanssa. Korona-aikana päiväkodissa ei voi vierailla päiväkotipäivien aikana kuten aiemmin. 

Varaa aikasi Jaanalta: jaana.sampo@pihapiirinlapset.fi, puh. 050 3411930. 

Tervetuloa tutustumaan! Tarjoamme paikan päällä pientä purtavaa, kahvia ja mehua.

Lisätietoa hausta täällä.

Ilmoittautuminen esiopetukseen on avattu!

Meillä Lehmuslinnassa on ihana eskari-viskari-ryhmä, jossa metsäretkeillään kerran viikossa ja opitaan projektioppimisen menetelmin pienryhmissä. Lehmuslinna on pieni päiväkoti, jonka kotoisa ja levollinen tunnelma takaa oppimisrauhan.


Esiopetukseen ja kouluun ilmoittaudutaan Sipoossa 1.12.­–18.12.2020. Huoltajat valitsevat lapselle esikoulupaikan sähköisesti Wilmassa osoitteessa www.wilma.sipoo.fi. Kunta osoittaa lapselle lähtökohtaisesti kunnallisen esiopetuspaikan, mutta huoltaja voi Wilmassa vaihtaa lapsen esiopetuspaikaksi yksityisen päiväkodin, kuten Lehmuslinnan.

Ilmoittaudu siis Lehmuslinnan eskariin!

HAKU ON AUKI

Hae lapsellesi paikkaa elokuussa 2020 alkavaan varhaiskasvatukseen 15.3. mennessä. Esiopetukseen haetaan 27.1.-10.2. Aurinkoiset, Kuunsirpit ja Pyrstötähdet toivottavat lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa!