Ajankohtaista

Rekry: Päiväkodin johtaja Lehmuslinnaan

Päiväkodin johtaja opetusvastuulla, Pihapiirin Lapset ry, Sipoo

Haluaisitko töihin idylliseen pieneen päiväkotiin, jossa yhteisöllisyys ja kodinomaisuus ovat tärkeitä arvoja? Miltä rauhallinen, kaunis ja luonnonläheinen työympäristö ja kotiruokalounas omasta keittiöstä kuulostaa? Haluatko osaksi yhteisöä, jossa vanhemmat aidosti tukevat päiväkodin henkilökunnan työtä? Entä työkaverit, joiden kanssa innostua projektioppimisesta ja ilmiölähtöisestä pedagogiikasta?

Lehmuslinnan päiväkoti

Lehmuslinnan päiväkoti on kolmen ryhmän (54 lapsen) palvelusetelipäiväkoti Sipoon Nikkilässä. Päiväkodissamme tarjotaan varhaiskasvatusta alle kolmevuotiaista esiopetusikäisiin. Olemme voittoa tavoittelemattoman vakavaraisen yhdistyksen Pihapiirin lapset ry:n ylläpitämä, mikä tarkoittaa, että työtämme ohjaa voimakas arvopohja.

Päiväkotiamme ylläpitävän yhdistyksen hallitus koostuu lasten vanhemmista. Päiväkodin työolosuhteet, henkilöstön hyvinvointi, turvallisuus ja yleinen viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää, sillä tiedämme sen heijastuvan suoraan myös lasten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tämän vuoksi meillä on vakituisia sijaisia ja sijaisbudjetti on mitoitettu riittäväksi.

Päiväkodin johtajan työnkuva

Etsimme nyt pieneen yhteisöömme vakituiseen työsuhteeseen päiväkodin johtajaa opetusvastuulla.

Lehmuslinnan päiväkodin johtajana työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

  • Pedagoginen johtaminen: toiminnan pedagoginen kehittäminen, varhaiskasvatussuunnitelman noudattaminen, toimintasuunnitelman laatiminen ja henkilöstön kouluttaminen. Lehmuslinnassa toimitaan ilmiö- ja projektioppimisen toimintamallin mukaisesti.
  • Henkilöstöjohtaminen: henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen, sijaisjärjestelyistä huolehtiminen, kehityskeskusteluiden pitäminen ja rekrytointiin liittyvät tehtävät.
  • Operatiivisen toiminnan johtaminen: työajanseuranta, vuosilomien myöntäminen ja lomasuunnittelu, sekä tuntien raportoiminen kirjanpitoon.
  • Yhteistyö hallituksen kanssa: viestintä, kokouksiin osallistuminen ja hallituksen päätösten täytäntöön paneminen.
  • Markkinoinnin tehtävät: avoimet ovet -tapahtumiin osallistuminen, markkinointilähtöjen ideointi ja toteuttaminen oman osaamistason mukaan.
  • Viestinnälliset tehtävät: säännöllinen asiakasviestintä, henkilöstön toteuttaman viestinnän ohjaaminen ja päiväkodin sisäisestä viestinnästä huolehtiminen.

Lisäksi olet opetusvastuussa yhdestä lapsiryhmästä. Opettajana vastaat ryhmän pedagogisesta johtamisesta ja työskentelystä. Tiimin mitoitus on kuitenkin huomioitu niin, että jokapäiväistä läsnäoloasi ei vaadita, vaan ehdit hyvin keskittymään myös päiväkodin johtajan muihin tehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, järjestelmällisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja, aloitteellisuutta, empatiakykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Yhteisömme on pieni ja vaalimme sen lämminhenkisyyttä. Haluamme nyt kasvattaa porukkaamme yhteistyökykyisellä ja ihmisläheisellä johtajalla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukainen kelpoisuus (varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus). Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Mitä tarjoamme?

Meillä saat ihanat työkaverit, miellyttävän työympäristön, aivan erityisen mukavat asiakkaat, vapautta ja vastuuta kehittää toimintaamme entistä paremmaksi, sekä päivittäin herkullisen ruuan omasta keittiöstämme. Työsi tueksi saat aktiivisen yhdistyksen hallituksen.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 3200€ + mahdolliset kokemuslisät.

Jos olet luova tiimipelaaja, jolla on nauru herkässä, sovit varmasti joukkoomme erinomaisesti!

Hakuohjeet

Tutustu päiväkotimme sivuihin ja lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus Pihapiirin lapset ry:n puheenjohtajalle Emmi Lehvoselle sähköpostitse: Emmi.s.lehvonen@gmail.com

Yleistä infoa

Hakuaika: Helmikuun loppuun asti. Aloitamme haastattelut viikolla viisi.
Aloitusajankohta: Joustava, kuitenkin viimeistään 08/2023
Sijainti: Lehmuslinnan päiväkoti, Uudensillantie 65, Sipoo
Työaika: Kokoaikainen
Työsuhde: Toistaiseksi voimassaoleva
Palkka: 3200€ + mahdolliset kokemuslisät

 

Avoimet ovet -tapahtuma 4.2.2023

Avoimet ovet Lehmuslinnan päiväkodissa 4.2. klo 10-12.30

Lämpimästi tervetuloa Lehmuslinnan päiväkodin avoimet ovet -tapahtumaan lauantaina 4.2.2023 klo 10-12.30 välisenä aikana. Avoimet ovet -tapahtuman aikana pääsette koko perheen voimin tutustumaan päiväkodin tiloihin ja toimintaan. 

Ohjelmassa erilaisia aktiviteettipisteitä, joita kiertämällä tilamme tulevat tutuksi koko perheelle. Tarjolla myös lounasta 2€ hintaan, sis. keiton ja leivän. 

Tervetuloa viettämään lauantaipäivää kanssamme koko perheen voimin!

Löydät meidät osoitteesta: Uudensillantie 65

Jatkuva haku syksylle 2022

Etsitkö lapselle paikkaa varhaiskasvatukseen syksylle 2022? 

Lehmuslinnassa on tällä hetkellä yksi paikka vapaana lukukaudelle 2022–2023 yli 3-vuotiaalle lapselle. Voit täyttää hakemuksen ja olla yhteydessä päiväkotimme johtajaan Tiina Vasenius-Simolaan (puh. 050 341 1930, tiina.vasenius-simola@pihapiirinlapset.fi). 

Tervetuloa tutustumaan Lehmarin henkilökuntaan ja tiloihin! 

Hae syksyn 2022 varhaiskasvatukseen – avoimet ovet lauantaina 12.2.

Tule viettämään hauska päivä koko perheen kesken ja tutustumaan Lehmuslinnan päiväkotiin lauantaina 12.2. klo 10-13!

Epidemiatilanteen johdosta tapahtuma järjestetään päiväkodin pihalla ja ohjelmassa on mm. mäenlaskua, lumileikkejä ja hevosratsastusta. Tarjolla on laskiaispullia ja mehua 50 ensimmäiselle. Paikan päällä on myös mahdollisuus jutella henkilökunnan kanssa ja kuulla päiväkodin monipuolisesta toiminnasta. Sisätiloissa voi vierailla ohjatusti pieni ryhmä kerrallaan.

Lisätietoa tapahtumasta antaa päiväkodin johtaja Jaana Sampo: jaana.sampo@pihapiirinlapset.fi, puh. 050 3411930.

Lämpimästi tervetuloa!

Lehmuslinnan päiväkoti siirtyy palvelusetelin käyttöön

Lehmuslinnan päiväkoti siirtyy käyttämään Sipoon kunnan myöntämää palveluseteliä 1.8.2022 alkaen. Palveluseteli on maksusitoumus, jonka kunta myöntää kuntalaiselle varhaiskasvatuspalveluiden hankkimiseksi. Kelan yksityisen hoidon tuen hakemuksen sijaan vanhemmat tekevät jatkossa palvelusetelihakemuksen kunnalle ja Sipoon kunta maksaa Lehmuslinnan päiväkodille palvelusetelin lapsen varhaiskasvatustarpeen mukaan.

Palveluseteli tuo monia etuja

Palveluseteliin siirtyminen vakauttaa ja turvaa yhdistyksen taloutta pitkällä aikavälillä ja tuo sen lähemmäksi kunnallista varhaiskasvatusta. Siirtymisen myötä yhdistys voi pitää hyvää huolta henkilökunnastaan ja ylläpitää kilpailukykyiset palkat ja työsuhde-edut myös tulevaisuudessa. Palvelusetelillä tulee olemaan myös alentava vaikutus Lehmuslinnan päiväkodin asiakasmaksuihin vuositasolla. Tasa-arvon toteutuminen toiminnassa on määritelty yhdistyksen arvoissa, ja uudistuksen myötä yhä suuremmalla osalla kuntalaisista on mahdollisuus hakeutua Lehmuslinnan päiväkodin asiakkaaksi.

Lue lisää Lehmuslinnan päiväkodin muuttuneista asiakasmaksuista.