Hae päivähoitopaikkaa

Lehmuslinnan seuraavalle toimintakaudelle on keskitetty haku alkuvuodesta. Muina aikoina mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella päiväkodinjohtaja Jaana Sammolta. 

Esiopetuspaikkaa haetaan kahdessa osassa: suoraan Lehmuslinnan päiväkodilta sekä Wilman kautta Sipoon kunnan yhteisessä haussa

Hae päiväkotipaikkaa oheisella lomakkeella. 

Tallenna pdf-tiedosto ensin koneellesi, täytä se sähköisesti, tallenna ja toimita sähköpostilla osoitteeseen jaana.sampo@pihapiirinlapset.fi.

Halutessasi voit myös tulostaa lomakkeen ja toimittaa sen paperisena osoitteeseen:

Lehmuslinnan päiväkoti
Uudensillantie 65, rakennus 4
04130 Sipoo

Katso asiakasmaksumme.

Päivähoitopaikkaa hakevilta perheiltä veloitamme 100 € käsittely- ja varausmaksun, jota ei palauteta eikä hyvitetä.

Tietosuojaseloste ja henkilötietojen käsittely

Olemme jo kolmatta vuotta samassa päiväkodissa ja olemme olleet aina aivan äärettömän tyytyväisiä. Lehmuslinna on todella päiväKOTI!
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017
Lehmuslinnan päiväkodissa parasta on, että lapset otetaan huomioon omina persooninaan. Ja heitä pyritään tukemaan jaloittelemaan omista lähtökohdista. Toiminnalla tuntuu olevan muitakin arvoja ja kasvatuksellisia tavoitteita kuin lapsista huolehtiminen sillä aikaa, kun vanhemmat ovat töissä.
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017
Lehmuslinna on aivan ihana päiväkoti. Pedagogisesti ylivertainen ja lapsien tarpeisiin vastataan. Arvostan myös sitä, että yhdistyksen pyörittämässä päiväkodissa ei haeta voittoja, vaan henkilökuntaa on tarpeeksi sekä lasten hoitamiseen että muihin tukitoimiin.
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017