Hae päivähoitopaikkaa

Haku syksyn 2022 varhaiskasvatukseen on nyt auki. Hakuaika alkaa 1.2 ja päättyy 31.3.2022.

Hae päiväkotipaikkaa oheisella lomakkeella 31.3.2022 mennessä.

Esiopetuspaikkaa haetaan alkuvuodesta 1.2.-15.2.2022 eDaisyn kautta Sipoon kunnan yhteisessä haussa. Huomaathan, että esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta ei haeta vielä tässä vaiheessa, vaan vasta tulevan palvelusetelihakemuksen yhteydessä myöhemmin keväällä 2022. Esikouluumme voi hakeutua kaikilta Sipoon oppilaaksiottoalueilta. 

Hae päiväkotipaikkaa oheisella lomakkeella. 

Tallenna pdf-tiedosto ensin koneellesi, täytä se sähköisesti, tallenna ja toimita sähköpostilla osoitteeseen tiina.vasenius-simola@pihapiirinlapset.fi.

Halutessasi voit myös tulostaa lomakkeen ja toimittaa sen paperisena osoitteeseen:

Lehmuslinnan päiväkoti
Uudensillantie 65, rakennus 4
04130 Sipoo

Päiväkotipaikoista ilmoitetaan hakijoille heti hakuajan päätyttyä.

Lehmuslinna siirtyy käyttämään palvelusetelia syksyllä 2022. Päivähoitohakemuksen lisäksi vanhempien tulee hakea palveluseteliä kunnalta 1.5.2022 mennessä.

Lisätietoa yksityisen varhaiskasvatuksen palvelusetelin hakuun löytyy Sipoon kunnan verkkosivuilta.

Katso asiakasmaksumme.

henkilötietojen käsittely

Olemme jo kolmatta vuotta samassa päiväkodissa ja olemme olleet aina aivan äärettömän tyytyväisiä. Lehmuslinna on todella päiväKOTI!
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017
Lehmuslinnan päiväkodissa parasta on, että lapset otetaan huomioon omina persooninaan. Ja heitä pyritään tukemaan jaloittelemaan omista lähtökohdista. Toiminnalla tuntuu olevan muitakin arvoja ja kasvatuksellisia tavoitteita kuin lapsista huolehtiminen sillä aikaa, kun vanhemmat ovat töissä.
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017
Lehmuslinna on aivan ihana päiväkoti. Pedagogisesti ylivertainen ja lapsien tarpeisiin vastataan. Arvostan myös sitä, että yhdistyksen pyörittämässä päiväkodissa ei haeta voittoja, vaan henkilökuntaa on tarpeeksi sekä lasten hoitamiseen että muihin tukitoimiin.
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017