Hae päivähoitopaikkaa

Mikäli haluaisit lapsesi osaksi Lehmuslinnan lämminhenkistä yhteisöä, ole yhteydessä päiväkodin vastaavaan johtajaan Tiina Vasenius-Simolaan tai täytä oheinen hakulomake.

Esiopetuspaikkaa haetaan alkuvuodesta eDaisyn kautta Sipoon kunnan yhteisessä haussa. Huomaathan, että esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta haetaan vasta tulevan palvelusetelihakemuksen yhteydessä myöhemmin keväällä. Esikouluumme voi hakeutua kaikilta Sipoon oppilaaksiottoalueilta. 

Hae päiväkotipaikkaa oheisella lomakkeella: 

Tallenna pdf-tiedosto ensin koneellesi, täytä se sähköisesti, tallenna ja toimita sähköpostilla osoitteeseen tiina.vasenius-simola@pihapiirinlapset.fi.

Halutessasi voit myös tulostaa lomakkeen ja toimittaa sen paperisena osoitteeseen:

Lehmuslinnan päiväkoti
Uudensillantie 65, rakennus 4
04130 Sipoo

Päiväkotipaikoista ilmoitetaan hakijoille mahdollisimman pian, viimeistään heti hakuajan päätyttyä.

Asiakasmaksut

Lehmuslinna on siirtynyt käyttämään palveluseteliä syksyllä 2022. Päivähoitohakemuksen lisäksi vanhempien tulee hakea palveluseteliä kunnalta. Lisätietoa yksityisen varhaiskasvatuksen palvelusetelin hakuun löytyy Sipoon kunnan verkkosivuilta.

Lue lisää asiakasmaksuistamme >>

Henkilötietojen käsittely

Lehmuslinnan päiväkodissa parasta on, että lapset otetaan huomioon omina persooninaan. Ja heitä pyritään tukemaan jaloittelemaan omista lähtökohdista. Toiminnalla tuntuu olevan muitakin arvoja ja kasvatuksellisia tavoitteita kuin lapsista huolehtiminen sillä aikaa, kun vanhemmat ovat töissä.
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017
Lehmuslinna on aivan ihana päiväkoti. Pedagogisesti ylivertainen ja lapsien tarpeisiin vastataan. Arvostan myös sitä, että yhdistyksen pyörittämässä päiväkodissa ei haeta voittoja, vaan henkilökuntaa on tarpeeksi sekä lasten hoitamiseen että muihin tukitoimiin.
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017
Olemme jo kolmatta vuotta samassa päiväkodissa ja olemme olleet aina aivan äärettömän tyytyväisiä. Lehmuslinna on todella päiväKOTI!
Vanhempien asiakaspalaute
Kunnan kysely keväällä 2017