Tiina Vasenius-Simola on valittu Lehmuslinnan päiväkodin johtajaksi

Sipoon yksityisen Lehmuslinnan päiväkodin toiminnasta vastaava Pihapiirin Lapset ry:n hallitus tiedottaa johtajavalinnasta.

Tiina Vasenius-Simola on pitkän linjan varhaiskasvatusalan ammattilainen, ja myös yksi Lehmuslinnan päiväkodin pitkäaikaisista työntekijöistä. Hän aloitti Lehmuslinnassa varhaiskasvatuksen opettajana vuonna 2006 ja on siitä lähtien huolehtinut niin pedagogiikan korkeasta laadusta kuin yhteisen arkemme ilostuttamisesta ja sujuvoittamisesta niin henkilökunnan kuin lasten suuntaan.

Johtajan saapikkaat ovat jo hetken ehtineet muovautua Tiinalle sopiviksi, sillä hän otti vastaan väliaikaisen päiväkodin johtajan vastuun kesästä 2022 alkaen.

Nyt saamme iloksemme tiedottaa, että virallinen päiväkodin johtajan rekrytointiprosessi on saatu päätökseen, ja osaavien hakijoiden joukosta Tiina loisti edelleen kirkkaimmin.

Tiinan terveiset:
“Lämmin kiitos Pihapiirin Lapset Ry:n hallitukselle luottamuksestanne, valintani Lehmuslinnan johtajaksi ilahduttaa kovasti! Haluan kiittää myös kaikkia asiakasperheitämme, niin menneitä, nykyisiä kuin tuleviakin. On ilo tehdä yhteistyötä kanssanne, toivottavasti se jatkuu vielä pitkään! Ja erityiskiitos vielä Lehmuslinnan ihanille lapsille, olette painonne arvosta kultaa.❤️ Kiitos!”

Lämpimät onnittelumme Tiinalle valinnasta. Näissä tunnelmissa on ilo jatkaa kevättä kohti!

-Pihapiirin Lapset ry:n hallitus