Keikkatöihin Lehmuslinnaan

Keikkatyötä tarjolla! Hae lastenhoitajan sijaiseksi lämminhenkiseen Lehmuslinnan päiväkotiin

Haluaisitko keikkatöihin idylliseen pieneen päiväkotiin, jossa yhteisöllisyys ja kodinomaisuus ovat tärkeitä arvoja? Miltä rauhallinen, kaunis ja luonnonläheinen työympäristö ja kotiruokalounas omasta keittiöstä kuulostaa? Entä työkaverit, joiden kanssa innostua projektioppimisesta ja ilmiölähtöisestä pedagogiikasta?

Sipoon Nikkilän vanhalla sairaala-alueella sijaitseva yksityinen Lehmuslinnan päiväkoti etsii iloiseen joukkoonsa uusia lastenhoitajan sijaisia keikkaluontoiseen työhön. Oletko kenties opiskelija, eläkeläinen tai muuten vain keikkaluontoisesta työstä varhaiskasvatuksen parissa kiinnostunut yksilö? Hae meille lastenhoitajan sijaiseksi!

Lehmuslinnan päiväkoti

Lehmuslinnan päiväkoti on kolmen ryhmän (54 lapsen) palvelusetelipäiväkoti Sipoon Nikkilässä. Päiväkodissamme tarjotaan varhaiskasvatusta alle kolmevuotiaista esiopetusikäisiin. Olemme voittoa tavoittelemattoman vakavaraisen yhdistyksen Pihapiirin Lapset ry:n ylläpitämä, mikä tarkoittaa, että työtämme ohjaa voimakas arvopohja. 

Päiväkotiamme ylläpitävän yhdistyksen hallitus koostuu lasten vanhemmista. Päiväkodin työolosuhteet, henkilöstön hyvinvointi, turvallisuus ja yleinen viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää, sillä tiedämme sen heijastuvan suoraan myös lasten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Sekä lapsille että henkilökunnalle tutut sijaiset, jotka tuntevat tilat, ihmiset ja toimintatavat ovat äärimmäisen tärkeitä meille. 

Etsimme nyt luotettavaan sijaisporukkaamme täydennystä. Jos sinulla on lapsilähtöinen ja lämmin työskentelyote, ja nauru herkässä, sovit varmasti joukkoomme erinomaisesti!

Mitä tarjoamme?

  • Säännöllisen epäsäännöllistä keikkatyötä – Mahtavat sijaisemme täydentävät rivejämme lähes viikoittain vakituisen henkilökunnan estyessä. Osana sijaisporukkaamme saat sijaistamiskutsuja säännöllisesti ilmoittamasi käytettävyyden mukaan. 
  • Ihanat ja ammattitaitoiset työkaverit – olemme iloinen ja avoin porukka! Osa työkavereistasi on viihtynyt talossa yli 10 vuoden ajan. Voimme siis luvata tukea kokeneilta osaajilta ja energiaa alan tuoreemmilta tulokkailta.
  • Miellyttävän työympäristön – Päiväkotimme tilat ovat 1900-luvun alkupuolella rakennetussa kivitalossa, jossa huonekorkeus on huimat +3 metriä ja valo tulvii valtavista ikkunoista sisään. Pihamme on iso ja osaksi metsää, mikä mahdollistaa monipuoliset leikit joka päivä vuoden ympäri.. 
  • Aivan erityisen mukavat asiakkaat – Perheet arvostavat päiväkotimme lämminhenkisyyttä ja ainutlaatuisia puitteita. Viestimme tiiviisti perheiden kanssa vähintään viikottaisella tasolla ja pyrimme siten ylläpitämään avointa ja luottamuksen täyteistä suhdetta puolin ja toisin.
  • Projektioppimista ja ilmiölähtöistä pedagogiikkaa – Opimme ja oivallamme lapsia kuunnellen ja heitä innostaen. 
  • Herkullisen lounaan omasta keittiöstä – Lounaalle rauhoitumme yhdessä lasten kanssa saman pöydän ja saman herkullisen ruuan ääreen. 

Mitä toivomme sinulta?

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä – Vaalimme avointa ja iloista yhteisöämme, minkä vuoksi edellytämme kykyä kommunikoida avoimesti ja asiallisesti, sekä halua jakaa tietoa ja energiaa työkavereiden kesken, ja tarvittaessa oma-aloitteisesti ojentaa auttava käsi kollegan suuntaan.
  • Pelisilmää ja joustavuutta – Varhaiskasvatuksen arjessa ei voi välttyä yllättäviltä kierrepalloilta. Siksi toivomme joustavaa asennetta arjen muuttujien edessä. 
  • Kelpoisuusehto: Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Päiväkodin arkeen kuuluu nopealla aikataululla ilmaantuvat tarpeet sijaisille. Toivomme, että pystyt reagoimaan sijaistamiskutsuihin myös lyhyellä varoajalla.  

Hakuohjeet

Tutustu päiväkotimme sivuihin ja lähetä CV ja napakka vapaamuotoinen hakemus päiväkodin johtajalle sähköpostitse: tiina.vasenius-simola@pihapiirinlapset.fi. Haastattelemme potentiaaliset hakijat syys- ja lokakuun aikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!